Dego Delft heeft veiligheid hoog in het vaandel staan, wij werken uitsluitend met goed opgeleid personeel en tevens is Dego Delft in het bezit van alle benodigde veiligheidscertificaten om al uw werkzaamheden veilig en verantwoord uit te kunnen voeren. Zo weet u dat uw klus goed, maar zeker ook veilig wordt uitgevoerd, een prettig idee!

Minder schadelijke stoffen, verantwoorde verwerking van deze stoffen, zuinigere voertuigen en energie-efficiënte werkwijzen: er zijn veel manieren om de voor het milieu schadelijke uitstoot en andere milieu-invloeden te beperken bij het uitvoeren van schoonmaakklussen door Dego Delft. In samenwerking met onze klanten en leveranciers tracht Dego Delft deze mogelijkheden zoveel mogelijk te benutten.

sustainability

Dego Delft gelooft dat milieubescherming en grondig schoonmaakwerk niet alleen samengaan, maar dat ze nauw met elkaar verbonden zijn. Zo draagt Dego Delft graag zijn steentje bij aan de weg naar een duurzame samenleving. Ook is Dego Delft betrokken in de regio, zo helpen wij graag om culturele en maatschappelijke evenementen in de regio mogelijk te maken. Wij zijn bijvoorbeeld op dit moment supporter van de Mooi weer spelen in Delft en het Zomerfestival in Delft.

cirkels hoogwerker